PURP Divine – Luptator (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După mai multe luni de muncă și o serie de piese lansate în decursul anului trecut, iată că a venit momentul ca PURP Divine să lanseze primul său clip. Piesa „Luptător”, în colaborare cu Horace, va fi inclusă pe EP-ul pe care artistul urmează să îl lanseze în cursul acestui an.

Vocile adiționale de pe piesă îi aparțin lui Mihnea Berechet, muzica a fost realizată de HAARP BEATS, iar mixajul/masterul de Mihnea Berechet. Clipul a fost realizat de Alexandru Țuțurescu, la scenariu contribuind și PURP Divine.

Pe pagina artistului se regăsește și un album cu imagini de la filmările clipului, iar piesa poate fi cumpărată de pe iTunes și ascultată pe YouTube.

PURP Divine, cunoscut anterior sub numele de Cătălin, este un artist din Piatra Neamț care a lansat primul său material în 2010. Acesta a fost un maxi-single în colaborare cu Cino. În 2012, aceasta a lansat primul său material solo – ”MRBIGDREAMS”, urmat în primăvara anului 2013 de EP-ul ”XVI – Preludiul”. La începutul anului 2014, Cătălin devenea PURP Divine odată cu lansarea piesei ”Pall Mat”.

De-a lungul timpului acesta a colaborat cu o serie de artiști, printre care Clue, ILLusionist, Swift, Exile, Ripp, Fabiano, Esemdi, MCB, Reckaze, Ripper, Cocoon Kills, Qishta, Horace.

Acum, PURP Divine pregateste primul material sub acest nume de scena, un EP ce urmeaza sa fie lansat în cateva luni si se anunta a fi unul foarte interesant.

Comentarii