Psihotrop vorbește despre Generația Meme în cea mai nouă piesă a sa

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Prin versurile pieselor sale, Psihotrop a încercat să separe școala de educație, punând pe muzică materia de BAC. Aceasta este totodată prima metodă de educație non-formală bazată pe muzică rap. Plecând de la nevoile sale și de a duce într-o zonă creativă și mult mai prietenoasă zilele de studiu, ideea sa a prins rapid contur și a fost apreciată de elevi și nu numai.

Pshihotrop revine acum cu o nouă piesă, Generația Meme, în care vorbește despre diferențele dintre generații și transformările prin care au trecut de-a lungul anilor. Meme, filtre, postări, rețele sociale, direct messages, toate acestea le sunt familiare celor din generația Z, care sunt creativi în online, mult mai vizuali și transformă bancurile spuse de bunicii lor în meme-uri.

“Un meme este o formă de artă modernă. Probabil, prima formă de umor care transformă publicul în creator. Dacă e un lucru pe care toată generația îl face, acela este să memeze. Cum spunea un bun prieten, memar de meserie: <<Generația Meme e mai mult decât o piesă, e o baladă a zoomerilor>>”, a spus Psihotrop despre cea mai nouă piesă a sa.

Melodia a fost compusă de Psihotrop și 911, versurile au fost scrise de Psihotrop, iar producția este semnată de 911.

Păreri?

Comentarii