Provocarea zilei vine de la Les Elephants Bizarres, care ne indeamna sa scoatem #InimaLaSoare
2019-06-14 17:02:04

Muzica noua de la elefantii bizari vine pe vremuri cu soare. „Inima la soare” este track-ul care marcheaza inceputul unei veri vibrante, relaxante, lirice.

Nimic nu vibreaza mai bine ca inima la primele raze de soare ce dau startul verii si povestilor de iubire. De aici a pornit si ideea celui mai nou single semnat de baietii de la Les Elephants Bizarres.

“Piesa “Inima la soare” este bucurie sinceră şi pură! S-a născut într-o sesiune de creaţie undeva la munte într-o cabană. Ne-am ales cu aproximativ 18 piese în doar câteva zile de stat la munte şi compus non-stop. Dintre toate, “Inima la Soare” a ieşit one take cu toate părţile, din prima. Era “cea mai gata”, aşa că i-am prezentat-o lui Cosmin Lupan să o producă si sa ii dea vibe-ul de vara. Versurile sunt semnate de Laura Ionescu. Iar partea buna esta ca povestea noastra continua cu o noua lansare în această vară, o piesa scrisa tot în limba romană. Cat despre planurile pentru aceasta toamna, sa va tineti bine pentru ca pregătim un show bizar”, a declarat Stefan de la Les Elephants Bizarres.

Les Elephants Bizarres provoaca fanii sa isi scoata inima la soare. Dupa ce fac poze cu diverse activitati cu goodvibe si soare, trebuie sa posteze pozele pe Facebook sau Instagram, folosindu-se de hashtagul #InimaLaSoare. La finalul campaniei, baietii vor aduna fotografiile si le vor integra in povestea videoclipului oficial.

Les Elephants Bizarres este o trupa indie-electro-pop cu peste 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ si numeroase single-uri, LESEB este una dintre cele mai indragite prezente din alternative-ul romanesc. De-a lungul timpului, baietii au deschis concertele unor artisti internationali precum Maroon 5, James Blunt, Roxette.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *