Programul UAF: Subcarpati, Trooper, Vita de Vie, byron, Leseb – 27 septembrie – Arenele Romane
2015-09-22 18:45:40

00000003339-94dc-800x800-n-a5516ea5

Pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la a doua zi a festivalului United Artists.

Subcarpati, Vita de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron si Iulia & Hot Playvor concerta pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show open-air de peste 5 ore! Evenimentul va fi prezentat de actorul Claudiu Bleont, iar accesul in Arenele Romane se va face incepand cu ora 18:00, concertele urmand sa inceapa la ora 18:30. Bilete gasiti si la intrare la pretul de 30 de lei .

Programul evenimentului este urmatorul:

Open Doors: 18:00
18:30 – 19:00 – Iulia & Hotplay
19:15 – 19:45 – Les Elephants Bizarres
20:00 – 20:40 – byron
20:55 – 21:35 – trooper
21:50 – 22:30 – Vita de Vie
22:40 – 23:40 – Subcarpati

ACCES

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) incepand cu ora 18:00 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare.

ALTE INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie, desi nu e nevoie, se anunta vreme frumoasa si calda)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. Jetoanele nu pot fi returnate dupa festival pentru ca sunt batute pe casa de marcat si fiscalizate.

United Artists Festival pentru un INTERNET ECHITABIL

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii United Artists Festival si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.

Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eusau www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

In presale, biletele costa 25 de lei;
La intrare, biletele costa 30 de lei.
United Artist Festival este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.

Cine vine? Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *