Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai asteptat show rock al primaverii. Dream Theater, una dintre trupele de anvergura ale scenei internationale, aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului devenit legenda discografica, “Images and Words”, printr-un concert special la Bucuresti pe 20 mai. Este o sansa unica pentru fanii sa asculte live, integral, un disc de o asemenea valoare care si-a lasat amprenta asupra istoriei muzicii rock.

Biletele se pot achizitiona in continuare din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro la pretul de 225 de lei. Biletele vor fi disponibile si in ziua evenimentului la casa de bilete situate la intrarea in spatiul de concert la pretul de 250 de lei.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permitand intrarea in zona de concert o singura data, daca spectatori doresc sa paraseasca incinta vor putea reintra doar achizitionand alt bilet.

Copiii, indiferent de varsta, trebuie sa posede bilet de acces si trebuie insotiti de un adult, de asemenea, posesor de bilet.
Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie.

Pentru confortul si siguranta spectactorilor, organizatorii transmit urmatoarele informatii si reguli de acces.

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomanda pelerinele de ploaie.
Pentru propria lui siguranta, rugam publicul sa se supuna controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Programul serii este urmatorul:

19:00- 19:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
19:30 – Acces Golden Dream Tickets si acces general
21:00 – Show start Dream Theater

Organizatorii indeamna publicul sa vina la concert din timp pentru a asigura buna desfasurare a evenimentului.
Posesorii de Platinum Dream Tickets si Golden Dream Tickets sunt rugati sa foloseasca intrarile special destinate, marcate corespunzator.
La Arenele Romane se poate ajunge cu metroul pana la statia Tineretului sau Eroii Revolutiei sau liniile RATB 47, 7 si 232 pana la statia Autogara Filaret. Din cauza numarului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandata utilizarea transportului public.

Cu o traditie de aproape 3 decenii, Dream Theater a calatorit in intreaga lume, impartasind povestile din spatele riff-urilor de chitara sau ale versurilor complexe, rezistand obstacolelor, continuand sa inoveze si consolidandu-si pozitia de “trupa cult”.
Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupa un loc aparte in istoria trupei. Este primul material discografic care il are la voce pe James LaBrie si ramane cel mai bine vandut album pana in ziua de astazi. Totodata, single-ul “Pull Me Under” a reusit sa se claseze in primele 10 pozitii in topul radio si TV, atragand astfel multi alti iubitori de muzica in sfera rock-ului.

Concertele Dream Theater sunt organizate de Phoenix Entertainment.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la eveniment, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!
{focus_keyword} Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti 8994bb13 8339 469e 8ea0 248ce191d562

Comentarii