Producătorii polonezi C-Bool & Skytech aduc în România piesa La La Love - o piesă de ascultat pe repeat!
2020-03-30 14:40:45

Producătorii muzicali polonezi C-Bool & Skytech lansează în România piesa La La Love, featuring Giang Pham.

C-Bool este autorul mai multor hituri care au ocupat de-a lungul timpului primele locuri în topurile radio din Polonia și Rusia și are peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube. Skytech este un producător și remixer cunoscut în întreaga lume datorită colaborărilor pe care le-a avut cu artiști precum 3hab, Headhunterz, Bassjackers, Yves V și mulți alții. Muzica lui se aude în foarte multe cluburi de renume și festivaluri de muzică.

C-Bool și Skytech au lansat în urmă cu câteva luni piesa La La Love, care are în acest moment aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube, iar acum o aduc mai aproape și de publicul din România.

La La Love este cântată de artista vietnameză Giang Pham, cunoscută pentru colaborările pe care le-a avut cu C-Bool pentru piesele Away, Magic Symphony și DJ Is Your Second Name. La La Love este genul de melodie care se ascultă pe repeat, care dă o stare de bine și chef de dans.

De-a lungul anilor, cluburile din Europa au fost cucerite de ritmurile pieselor lansate de DJ-ul polonez C-Bool sau de set-urile pe care le-a susținut în țări precum Germania, Austria, Bulgaria, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Acum este rândul La La Love să cucerească și topurile din România și să fie prezentă în cât mai multe playlisturi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *