Proconsul şi LORA lansează prima piesa împreună - „Prea târziu"
2019-11-07 17:07:53

O întâlnire relaxată, ca între prieteni, se poate transforma ulterior într-o colaborare frumoasă, pentru o piesă de pus pe repeat. Proconsul şi LORA lansează single-ul „Prea târziu”.

Melodia „Prea târziu” este compusă de către Siakas Evangelos (Alama), Elena Moroşanu, Vlad Munteanu şi Şerban Cazan. Pentru a ilustra cât mai natural întâlnirea fructuoasă dintre Proconsul şi LORA, piesa „Prea târziu” beneficiază de un video filmat în locul în care iau naştere piesele – în studio, unul dintre locurile în care artiştii se simt cel mai bine.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca “Cerul” și “Mi-ai luat inima” s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. “Cerul” este considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile .
În 2017, Proconsul a lansat single-ul “Ce daca mă doare”, o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, iar anul 2018 a venit cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa a lansat “Visele care nu dorm”, feat. Uddi, un îndemn la a fi perseverent, ce ni se aplică tuturor, indiferent dacă suntem copii, tineri sau adulți.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Singuri in doi”, “Cinci”, “Până în rai” sau “Soare negru”. Lora a lansat în 2018 hit-ul “Dor să te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 77 de milioane de vizionări pe YouTube. La începutul anului, Lora a lansat single-ul “Tu şi ea”, iar în luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul său album – “Despre demoni şi iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca “Rămas bun” sau “Cinci”, până la piese noi ca “Te rog” sau “Îmi cer iertare”. Vara anului 2019 a adus două melodii noi de la Lora – „Fii tu fata” şi „E nebună românca”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *