Proconsul promite un super-concert “Bun şi Simplu” la Sala Palatului
2016-08-19 15:50:40

După 17 ani de activitate muzicală şi mii de concerte, băieţii de la Pronconsul cred că ceea ce este “bun şi simplu” ajunge direct la inimile oamenilor. Astfel, trupa revine la Sala Palatului, după 5 ani, în cadrul unui spectacol cu muzică bună şi invitaţi de seamă. Concertul are loc pe 7 octombrie (ora 19) şi ne va plimba prin întreaga listă de hituri Proconsul, extrase din cele 10 albume ale trupei.

Hituri precum “Cerul”, “Pentru tine”, “De la ruşi”, “Mi-ai luat inima”, dar şi piese din repertoriul recent, precum “A mea şi-a ta”, vor fi cântate de pe cea mai mare scenă a ţării într-un spectacol de aproximativ două ore de muzică adevărată.

În era vitezei, a avalanşei de informaţii şi a tehnologiei, Proconsul ne îndeamnă, în cadrul concertului de la Sala Palatului, către valorile simple care fac viaţa mai frumoasă, precum respectul, bunătatea şi iubirea.

“Suntem nerăbdători să cântăm la Sala Palatului, să ne revedem cu toți prietenii noștri, cu cei care ne-au fost alături în atâția ani. Suntem de 17 ani împreună, e mai mult decât rezistă unele căsnicii în ziua de azi din păcate, dar vrem să le arătăm oamenilor că muzica de calitate nu se demodează niciodată, că dragostea, prietenia și sinceritatea fac ca viața să fie mai frumoasă pentru toată lumea, iar asta se va întâmpla și azi și peste 2000 de ani. Pentru Proconsul urmează două luni în care toate eforturile, emoțiile și gândurile se vor îndrepta spre seara de 7 octombrie când vom da tot ce avem mai bun”, mărturisește Bodo, solistul trupei Proconsul.

Până la sfârșitul acestei luni, fanii își pot procura bilete la un preț promoțional, începând cu 40 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la agenția Sălii Palatului, din rețeaua magazinelor Germanos, de la ghișeele Poștei Române sau online de pe www.iabilet.ro.

Așadar, vă invit cu mare drag la eveniment, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *