Proconsul lanseaza: „A mea si-a ta”, piesa care iti face dor de mare
2016-06-22 16:37:20

Astazi, Proconsul a lansat piesa „A mea si-a ta”, care iti va face dor de mare si care te va purta cu gandul la plaja, atunci cand timpul nu iti permite sa calatoresti. E piesa pe care o vei asculta in drum spre mare, dar mai ales dupa ce te intorci, atunci cand te gandesti, cu zambetul pe buze, la toate clipele frumoase, din vacanta.

Baietii de la Proconsul sunt mari iubitori de mare. “Marea iti ofera o libertate aparte! Cateodata, cand ma intorc de la mare imi ascund hainele sau incaltamintea cu care am fost pe plaja si nu le pun la spalat. Le pun intr-un loc stiut doar de mine si daca isi face cumva aparitia vreun pic de depresie, ma duc repede la locul secret si cu siguranta gasesc putin nisip care sa ma faca sa ma gandesc cu zambetul pe buze la intamplari minunate de pe plaja.” spune Bodo, solistul trupei.

Videoclipul piesei “A mea si-a ta” prezinta o poveste suma de momente speciale, de pe malul marii, si surprinde tot ce e mai frumos pe litoralul romanesc: Vadu, Navodari, dar si pe faleza de la Cazinoul din Constanta. Cele cinci zile de filmare au implicat zeci de ore de munca, dar si de distractie, de dimineata pana seara. Bodo a gatit pentru intreaga echipa, in toate zilele.

Piesa „A mea si-a ta” este piesa care iti va face dor de mare, iar clipul iti va aminti ca marea si plaja nu inseamna doar vacanta, ci si povesti frumoase, care iti hranesc sufletul.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noii piese semnate Proconsul, “A mea si-a ta”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *