PRNY scoate piesă cu AZTECA și OSCAR? OUI, OUI
2020-11-13 22:23:11

Azteca și Oscar ne invită la o lecție de franceză total nonconformistă pe beat-ul lui PRNY. Și, dacă ne întreabă cineva, cu siguranță vrem să mai vedem această formulă și în alte piese.

PRNY, născut în Brașov, este unul dintre cei mai talentați producători de muzică urbană din România. Debutul pe scena românească de trap l-a avut în 2015, când a produs piesa Hagi pentru Șatra B.E.N.Z. La scurt timp după, PRNY a început colaborări cu artiști notorii din scena de hip-hop, producând piese pentru Nane, NOSFE, Killa Fonic, Amuly, Chimie, Connect-R, Ian, Azteca și mulți alții.

În 2018, PRNY a lansat Liceenii Trap’N Roll, un album făcut în colaborare cu Amuly care a avut un impact pozitiv pentru scena muzicală românească, fiind unul dintre puținele albume scoase sub forma colaborării unui artist cu un producător la vremea aceea.

Așa cum se observă și în visualizer, guest star este însuși Arcul de Triumf, care n-a putut rămâne indiferent la noua piesă. Și, dacă a învățat sau nu franceză, nu știm. Dar știm sigur că a început să strige OUI, OUI ori de câte ori vede un outfit care îi place, aceasta fiind una dintre piesele de pe albumul GEISHA care va fi lansat pe 23 noiembrie.

”Mă bucur să observ cum PRNY BAGĂ BEATU’ EY  începe să se audă din ce în ce mai des în urechile ascultătorilor. Motivația și pasiunea pentru ceea ce facem determină rezultate frumoase și albumul meu vrea să ilustreze acest crez personal. Sper ca muzica să ajungă la simțurile publicului și flow-ul creativ să curgă. Enjoy the vibe!”, spune PRNY.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *