PRNY lanseaza primul album solo: GEISHA
2020-11-23 20:12:15

Momentul în care PRNY lansează primul album solo, GEISHA, este unul în care fructifică șase ani de experiență. Nume mari de pe album – Deliric, Amuly, Azteca – se asociază cu un producător atât de tânăr întocmai pentru talentul și pasiunea de care a dat dovadă încă de la început.

 

Sound-ul este unul fresh, un mix de genuri, toate sub umbrela Seek Music, cunoscută ca fiind deschizătoare de drumuri în ceea ce provește sound-ul industriei muzicale românești. Piese precum Hybrid și Zei vin sub forma unor colaborări destul de neașteptate, în ideea în care împacă old-school-ul cu zona new school.

 

”Mă bucur să observ cum PRNY BAGĂ BEATU’ EY  începe să se audă din ce în ce mai des în urechile ascultătorilor. Motivația și pasiunea pentru ceea ce facem determină rezultate frumoase și albumul meu vrea să ilustreze acest crez personal. Sper ca muzica să ajungă la simțurile publicului și flow-ul creativ să curgă. Enjoy the vibe!”, spune PRNY.

 

PRNY este un producător muzical versatil. Probabil ați auzit piesa “Adidașii” de la Satra B.E.N.Z.. A depășit 16 milioane de views pe YouTube și încă răsună în boxe și în 2020. Într-un mod curajos, a produs și cea mai de succes piesă de pe canalul de YouTube Seek Music: ABILLI, care a însumat 30 de milioane de views.

 

Este versatil pentru că a lucrat în zona Hip-Hop, mainstream și advertising. O asociere care a prins foarte mult la public a fost producția “Piesa noastră” pentru Irina Rimes și Killa Fonic, nu doar ca cifre în YouTube, ci și ca zonă relativ caldă spre deosebire de trap pur, cum obișnuise publicul.  Primul album a fost in colaborare cu AMULY – Liceenii Trap’n Roll. Este capabil să se muleze pe cerințele publicului, trecând ușor de la producție muzicală la Events’ DJ.

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *