Primul experiment muzical Carla's Dreams si COMA
2016-12-14 15:50:22

Carla’s Dreams si COMA fac schimb de hituri in cadrul experimentului J&B Blending Spirits

Carla’s Dreams si COMA fac schimb de piese si lanseaza, astazi, doua videoclipuri noi. Cele doua trupe reprezinta noua serie de artisti provocati sa faca schimb de roluri si de piese, in cadrul celei de-a doua editii a campaniei Blending Spirits, pusa in scena de J&B, marca numarul 1 de whisky din Romania. Artistii ies din zona de confort, iar rezultatul are mari sanse sa cucereasca publicul.

Mesaje de dragoste remixate

Carla’s Dreams a ales sa interpreteze in stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiata in cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face sa iti depasesti limitele, considerata de multi fani un manifest al suferintei. Artistii Carla’s Dreams transmit mesajul emotionant printr-o interpretare originala, pe sound-uri surprinzatoare.

„Ne-a placut textul piesei „Document” care, presupunea in viziunea noastra, o diversitate de posibilitati de a reface sau de a adauga ceva. Si pentru ca nu mereu „place” poate fi argumentat si orice rationalizare in acest sens este in plus in acest caz. COMA este, si pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

In acelasi timp, trupa COMA a ales sa interpreteze celebra piesa „Sub pielea mea #eroina”, pe acorduri mult mai ritmate decat varianta originala, asa ca iubirea pasionala primeste o infatisare noua in coverul lor.

“Cand a venit propunerea acestei colaborari din partea J&B, o parte din trupa a zis “NO F…N WAY!” :)), nefiind un gen de muzica pe care-l ascultam in mod normal… Apoi am analizat putin situatia si ne-a placut mult provocarea. Am ascultat cateva piese reprezentative de la Carla’s si ne-am zis hai ca o sa fie interesant, hai sa vedem cum o sa sune. Alegerea piesei a fost si asta cu peripetii si ne-am gandit ca daca tot o facem, hai sa o facem pe cea mai populara si poate cea mai putin indragita de publicul nostru, ca sa fie cat mai dificil de transformat, astfel incat sa sune a COMA. Am gasit un riff de chitara cool si apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca sa ii dam o semnificatie usor schimbata, dar cu toate astea sa si pastram firul rosu al piesei originale. Ne place mult ce a iesit. Sa speram ca o sa va placa si voua. N-are cum sa nu va placa, a iesit cam tare! Ladies & Gents, va invitam la dans!”, declara Dan Costea, membru in trupa COMA.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna noul videoclip COMA – “Sub pielea mea #eroina”, dar si noul videoclip Carla’s Dreams – “Document”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=L9526KIExD0

https://www.youtube.com/watch?v=tMhKxtQ_ReY

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *