Primul album al lui Melanie Martinez face furori
2015-08-25 15:41:08

music-picture (34)

Melanie Martinez a avut parte de reactii extraordinare dupa lansarea primul album din cariera sa. “Cry Baby” se afla in prezent pe locul 6 in topul Billboard 200 si pe locul 5 in clasamentul “Top Albums”.

“Cry Baby” ii urmeaza EP-ului “The Dollhouse” cu care artista in varsta de 20 de ani a facut primii pasi in industria muzicala.

Materialul discografic a avut o prima saptamana exploziva, debutand direct pe primul loc in topul Billboard “Current Alternative Album”. Totodata, pre-comenzile plasate pe iTunes au propulsat “Cry Baby” pe locul 1 la categoria “Top Alternative Albums”.

“Pity Party” este piesa care s-a remarcat rapid si care s-a bucurat de debutul pe locul 2 in topul “Alternative Songs” de pe iTunes. Pe Spotify, piesa a ajuns pe locul 10 in clasamentul US Viral 50 si pe locul 13 in Global Viral. Totdata, videoclipul a fost catalogat drept #hitoftheweek de catre MTV Hits garantandu-i cele mai multe difuzari intr-o saptamana. Clipul a fost conceput si regizat chiar de catre Melanie si a adunat mai bine de 5.5 milioane de vizualizari pe YouTube.

“Cry Baby” este considerat unul dintre cele mai inventive albume de debut din ultimii ani, o colectie de neuitat de piese pop provocatoare interpretate sub forma unui basm modern, completat de ilustratii de poveste si de o structura dramatica menita sa conduca ascultatorii intr-o calatoarie intunecata prin intermediul personajului care da si titlul discului.

Apreciata de catre publicatii precum Noisey, New York Newsday, SPIN, NYLON si multe altele pentru talentul sau de artist complet, Martinez se pregateste acum de un turneu american, “The Cry Baby Tour”, programat sa inceapa pe 26 august.

Cry Baby include hiturile “Carousel” si “Dollhouse” care au fost initial incluse pe EP-ul sau de debut. Videoclipul “Dollhouse” care a fost conceput, co-regizat si co-produs de Martinez, s-a dovenit a fi un fenomen online inregistrand peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe de alta parte, “Carousel” a atins si el performantele predecesorului dupa ce a aparut pe coloana sonora a variantei extinse de trailer a popularului serial American Horror Story: Freak Show.

Acestea fiind spuse, va invit sa dam (re)play celui mai recent clip al frumoasei Melanie Martinez, “Pity Party”. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *