Primavara vine mai repede odata cu piesa Romaryo ft. Robert Georgescu and White - Hammanda
2021-02-15 18:03:57

Romaryo lansează împreună cu Robert Georgescu & White „Hammanda”, o piesă dinamică care își va face loc din primele momente în playlistul tău.

Chiar dacă mai trebuie să așteptăm încă un pic până vine primăvara, Hammanda ne apropie cu siguranță mai repede de vremuri însorite. Piesa te determină să îți lași spiritul și mintea libere și să te bucuri de razele soarelui. Liniile melodice te încarcă cu energie pozitivă și cu dorința de a contempla și descoperi lumea.

În ceea ce privește ritmul transmis, Hammanda îți creează o stare excelentă, plină de vitalitate. Piesa te impulsionează spre mișcări de dans profunde și nu îți permite nicio clipă să te simți fragil. Singur sau cu oameni dragi, Hammanda îți inspiră cheful de a dansa, sau măcar de a te mișca ușor pe ritmul hipnotizant.

Vibe-ul unduitor și liniștit se îmbină într-un mod desăvârșit cu muzica electronică, iar creația devine o adevărată operă de artă. Misterul se simte pe tot parcursul piesei, iar aceasta înflorește din ce în ce mai frumos. În cele din urmă, Hammanda permite culorilor sale să iasă la suprafață, pentru a fi simțite de orice iubitor de muzică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *