Primăvara continuă cu o nouă reprezentaţie marca “Secretul Pălăriei Fermecate” – un musical de excepţie pentru copii

După o reprezentaţie de succes, având casa plină de copii fericiţi, Secretul Pălăriei Fermecate se întoarce cu şi mai multă voie bună şi energie.
Personajele vesele din celebrele cântecele Cutiuţa Muzicală prind din nou viaţă, într-un spectacol de neuitat! Liliana Stefan, iniţiatoarea unuia dintre cele mai de succes proiecte muzicale dedicate copiilor, şi casele de discuri MediaPro Music şi Universal Music România pregătesc un nou spectacol „Secretul Palariei Fermecate”, un musical pentru copii, ce va avea loc pe 21 aprilie, ora 11:00, la Grand Cinema & More – Mall Băneasa.

Spectacolul Secretul Pălăriei Fermecate a reuşit să aducă în faţa celor mici şi mari o poveste de tip teatru muzical, în care personajele s-au confruntat cu situaţii, uneori comice, alteori incitante, unde spectatorii au făcut parte din poveste alături de personajele de pe scenă datorită modului interactiv în care s-a desfăşurat acţiunea. Scenariul 100% românesc se împleteşte armonios cu o selecţie de 14 melodii din seria Cutiuţa Muzicală, precum şi cu momente coregrafice moderne. Mai mult, toate personajele poartă costume spectaculoase, gândite şi create la standarde internaţionale, special pentru acest spectacol.

Scenariul musicalului pentru copii include 8 personaje efervescente, printre care Graţiela – o morăriţă graţioasă, Tomi – un băieţel inocent şi curios, Cocuţa – o gainuşă cochetă sau Rufus – un cocos impunător, care se află sub protecţia marelui magician Albertino. Copiii vor fi din nou în centrul atenţiei pentru că sunt invitaţi să cânte, să danseze şi să salveze veselia alături de personajele preferate.

Cutiuţa Muzicală este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pentru copii, din România, cu o notorietate de peste 15 ani pe piaţa muzicală şi vânzări de peste un milion de unităţi. Povestea Cutiuţa Muzicală a început în anul 2001, când Liliana Ştefan, în rolul de proaspătă mămică, a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuţa Muzicală a devenit un brand recunoscut în lumea mămicilor şi a copiilor, dar şi în industria muzicală românească şi, nu de puţine ori, a reprezentat un instrument de educaţie prin care copiii au învăţat cele mai iubite cântecele.
Biletele sunt disponibile accesând link-ul următor: https://www.grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/secretul-palariei-fermecate

Vă invit cu drag!

Comentarii