Prima piesă interactivă din România
2019-08-03 10:25:28

Majii tocmai a lansat primul videoclip interactiv din România, care îți oferă posibilitatea să alegi ce artist să continue piesa și care să fie următoarea strofă.

Piesa se numește “Burnout”, iar conceptul seamănă cu modelul filmului Banndersnatch, produs de Netflix, care îți permite să iei tu alegerile în locul personajului și chiar să ajungi la un alt final al poveștii.

Majii este un proiect independent, relativ nou în România; cea mai recentă lansare, piesa “Vrei raspunsuri”, este cea mai vizionată melodie de pe canal, cu peste 200.000 de vizualizari.

“Burnout este o piesă, un videoclip și un concept la care am muncit mult. Ea definește etapa în care ne aflăm în viață și subliniază cantitatea de efort pe care o depunem în proiectele noastre și în ceea ce construim. E despre o autoepuizare repetată în mod constant, care îți oferă sentimentul de progres, atât de necesar nouă. Ironia oarecum asumată a piesei este că am trecut prin stările pe care le descrie, în timp ce construiam conceptul în sine, iar asta a validat-o și mai mult în ochii noștri.”- a declarat Elvis.

Zhao, Debu, Condrea și Tibăl s-au alăturat proiectului Majii pentru această piesă, artiști cu nivel de experiență diferite și care reușesc să surprindă din unghiuri complementare subiectul pe care îl tratează.

Piesa are 4 strofe, iar ordinea în care alegi să le asculți îți poate oferi o experiență diferită la fiecare ascultare.
#Burnout este o productie Majii.

Acest concept reprezintă un prim pas într-o direcție ce pare a fi din ce în ce mai palpabilă, referitor la evoluția felului în care ascultăm muzică și impactul noilor tehnologii în acest sens.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *