Prima din cele 2 categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca este sold out. A doua categorie este disponibila de astazi intr-un numar limitat
2017-04-11 15:12:53

Prima categorie early bird pentru concertul din Bucuresti mai este disponibila timp de 10 zile sau pana la epuizarea stocului de bilete.

Multumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm si va reamintim ca cei care nu au reusit sa isi achizitioneze bilet din prima categorie early bird mai au inca o sansa de a intra in posesia biletelor aniversare, “Golden Dream Ticket”, disponibile in numar limitat. Acestea le ofera sansa de a castiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care ii sfatuim sa il poarte la vedere pentru ar putea sa le aduca surprize placute din partea trupei

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos:

Din respect pentru fanii Dream Theater care si-au achizitionat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket si datorita cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca in comparatie cu cel de la Bucuresti, s-au produs anumite schimbari.
Acestea au loc din consideratie pentru cei care isi doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade si care au amanat achizitionarea de pe site-ul oficial al trupei, asteptand sa le primeasca intr-un mod gratuit, in urma tragerii la sorti.

Astfel:

  • s-a suplimentat numarul de bilete pentru cumparatorii de la Cluj fara un anunt prealabil. Totodata, s-a marit numarul de premii intr-un mod proportional pentru a nu diminua sansele statistice initiale, adica numarul castigatorilor de la Cluj va fi 15, in loc de 10.
  • pentru ca pachetele Platinum Dream Ticket pentru concertul de la Bucuresti sunt in continuare disponibile, fanii au la dispozitie 10 zile pentru a-si achizitiona bilet si pentru a intra in cursa pentru cele 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. La epuizarea contingentului sau dupa scurgerea celor 10 zile, va avea loc tragerea la sorti realizata live de Unguru’ Bulan & friends.
  • numarul castigatorilor pentru concertul din Bucuresti va fi direct corelat cu numarul de cumparatori. In cazul epuizarii stocului, se va pastra numarul de 10 pachete VIP Meet and Greet oferite gratuit.

Asadar, tragerea la sorti pentru concertul din Cluj va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 13:00, iar pentru cel din Bucuresti, pe data de 24 aprilie, la ora 13:00, in direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan – https://www.facebook.com/UnguruBulanRo

Avand in vedere ca numarul celor inscrisi pentru tombola este semnificativ mai mic decat cel al cumparatorilor, ii indemnam pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket sa completeze formularul disponibil la adresa http://phoenixentertainment.ro/platinum-ticket-validation/ pentru a-si asigura inscrierea in tragerea la sorti pana la data de 13 aprilie inclusiv.

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din cariera, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, in incinta Cluj Arena si la Bucuresti, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la acest eveniment, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *