Prima croazieră de fashion de pe Mediterană, subiectul unui reality show românesc
2017-12-18 18:41:57

După o săptămână petrecută pe Marea Mediterană, în cadrul croazierei Luxury Academy, makeup artiștii, hairstyliștii și fashion designerii care au trăit o experiență de neuitat, s-au întors acasă plini de povești și amintiri numai bune de surprins într-un reality show, care va cuceri în curând publicul românesc.

Acesta urmărește transformarea participanților pasionați de modă în adevărați specialiști, alături de ei fiind prezenți pe vapor atât profesioniști români, cât și italieni, cu experiență vastă în îmbunătățirea imaginii unor VIP-uri internaționale.

În cadrul workshop-urilor și cursurilor predate pe navă, cursanții au dobândit noțiuni importante despre cultura modei, stiluri și tendințe actuale, colorimetrie și despre fotografia de fashion & lifestyle.

Între experții care și-au adus contribuția la perfecționarea aptitudinilor cursanților se numără și Manuela Faganelli, președintele primei agenții de consultanță în imagine de lux din Italia și colaboratoare a celui mai prestigios institut de modă din lume, Institutul Marangoni din Milano.

De asemenea, Anna D’Angelo a împărtășit din experiența ei vastă în hairstyling, makeup și fashion, dar și din studiile în imaginea de lux pe care le-a absolvit în cadrul Academiei del Lusso din Italia.

Aura Anghel, fondatoarea Luxury Academy, are și ea o experiență de mai bine de 20 de ani în colaborarea cu VIP-urile, în cadrul unor show-uri TV italienești. Adeptă a bunului gust și a unui stil vestimentar armonios, Aura Anghel îmbină studiile absolvite, de asemenea, la Academia del Lusso din Milano, cu experiența de consultant în imagine dorind, prin Luxury Academy, să predea mai departe ștafeta unor specialiști aflați la început de drum.

Despre importanța inteligenței non-verbale în relația cu clienții a povestit Mihaela Stroe, iar relevanța fotografiei de fashion & lifestyle a fost pusă în valoare de Vali Bărbulescu în cadrul workshop-ului “Fashion Forward”.

Astfel, cei care au ratat prima croazieră pe Marea Mediterană, au șansa să se înscrie într-o nouă experiență Luxury Academy în primăvara anului 2018: http://www.luxuryacademy.ro/.

Caravana de casting va străbate peste 15 orașe în căutarea următorilor participanți, dornici să trăiască povești de neuitat, numai bune de filmat într-un nou reality show.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *