Premiera pentru Romania. Iuliana Tudor va fi Maestru de Ceremonii la Conferinta Internationala a Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din lume
2015-11-26 17:04:15

Vedeta TVR va avea rolul de Maestru de Ceremonii la cea de-a 32-a editie a Conferintei Internationale a Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din lume.

La evenimentul care va avea loc pe 7 decembrie 2015, la Geneva, vor participa reprezentanti din 196 de state, iar tara noastra are un rol foarte important.

Experienta in televiziune si implicarea sa in numeroase actiuni umanitare au facut ca Iuliana Tudor, ambasadorul Crucii Rosii din Romania, sa fie aleasa pentru aceasta pozitie atat de importanta.

“Este o mare onoare pentru mine sa fiu gazda unui eveniment international de un asemenea nivel. Crucea Rosie are numerosi Ambasadori, persoane publice, pe planeta. Tocmai de aceea invitatia primita ma responsabilizeaza enorm si-mi doresc ca prezenta mea acolo sa insemne aprecieri dintre cele mai bune pentru Romania si pentru Societatea Nationala de Cruce Rosie de la noi!”.

Iuliana Tudor este Ambasadorul Crucii Rosii Romane din 23 septembrie, 2012.

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa transmit felicitarile mele frumoasei Iuliana Tudor si sa-i urez multa bafta! Voi ce-i transmiteti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *