PREMIERA: Maxim lanseaza un nou hit: "Vreau sa te..."
2014-08-21 07:20:55

Vara aceasta are parte de un nou hit, de data aceasta din partea baietilor de la Maxim, care continua sa faca senzatie dupa imensul succes obtinut cu “Sarutari criminale”. Acestia au lansat un nou videoclip plin de culoare si voie buna in care ne indeamna sa dam frau liber dorintelor noastre si sa ne bucuram de fiecare clipa de dragoste si distractie.

Compusa de Adrian Sina, piesa “Vreau sa te…” este o adevarata explozie de energie si se anunta a fi un hit aflat pe buzele tuturor. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, iar baietii de la Maxim au fost extrem de entuziasmati la filmari, lucru care se reflecta si in rezultatul final. Acestia au cantat non-stop in dubita, au facut o baie in mare imbracati, s-au batut cu apa, iar la final, au stat la povesti si au ras pana dimineata in jurul unui foc de tabara.  “Am filmat cel mai maxim clip la cea mai maxima piesa, care se numeste «Vreau sa te…». Fetele au fost superbe, iar atmosfera a fost la propriu incendiara, filmarea incheindu-se cu un foc de tabara pe malul marii. Ne-am simtit si ca niste spartani, doar ca noi nu ne-am luptat cu o armată de oameni, ci cu o armata de tantari, iar la final am ieșit invingatori”, au declarat membrii trupei.   
Clipul incepe cu un moment tensionat, cand Bogdan este certat de tatal sau, dar este curand salvat de prietenii sai care sosesc intr-o dubita pentru a pleca mai departe spre mare. Pe drum intalnesc un grup de fete care se afla intr-o incurcatura, oferindu-li-se, astfel, sansa de a salva situatia. Spre final, gasca va avea parte si de o vizita surpriza. Despre surpriza si despre ce momente incredibile traiesc tinerii, puteti afla urmarind videoclipul disponibil deja pe YouTube.
Maxim este trupa momentului in Romania, o adevarata revelatie care la inceput s-au remarcat cu un cover dupa piesa “Ecou”, pentru ca apoi sa sparga topurile radio si TV cu super hitul “Sarutari criminale”. Maxim continua sa surprinda publicul si sa atraga tot mai multi fani, ajungand in cateva luni una dintre cele mai aclamate si iubite formatii romanesti

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *