Premieră în industria de stand-up comedy! La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol “La cererea publicului”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

În doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare, show-ul din 31 octombrie de la Sala Palatului a fost deja sold-out.

Prin urmare, Badea, Bordea şi Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea şi Bucalae au plănuit un al doilea spectacol, chiar a doua zi, pe 1 noiembrie, tot la Sala Palatului, ora 19:00, pentru a satisface dorinţa iubitorilor de umor autentic românesc.

Pornit de la o parodie, titlul s-a dovedit a fi, în mod ironic, o ştire confirmată în doar câteva zile de la anunţarea primului eveniment. Biletele pentru al doilea show au fost puse în vanzare și se găsesc la Sala Palatului și pe iabilet.ro.

Deci, pe 31 octombrie și pe 1 noiembrie 2017 îi vom vedea pe Badea, Bordea şi Micutzu în roluri de autori, regizori, actori şi interpreţi. Cei 3 se număra printre protagoniştii stand-up-ului românesc, apărut în România în urmă cu vreo 15 ani. Acum, Badea, Bordea şi Micutzu vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol de peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveştile lor de viaţă, dar şi ale personajelor de lângă ei.

Decorul digital, adaptat la fiecare dintre momente, este menit să amplifice efectele celor 3 episoade principale, puse în scenă de Dan Badea, Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu (Micutzu), avându-i în deschidere pe Alex Mocanu, Nelu Cortea şi Radu Bucalae. Din motive lesne de înţeles, prezenţa copiilor cu vârstă sub 16 ani nu este recomandată.

Pentru persoanele cu dizabilităţi, organizatorii pun la dispoziţie 20 de bilete gratuite, care pot fi solicitate la adresa: ticketing@sublimeromania.com.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag la evenimentul organizat de Sublime România în colaborare cu Front Row Events şi promovat de HTag PR, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Premieră în industria de stand-up comedy!  La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol  "La cererea publicului" poster 1 nov La cererea publicului

Comentarii