PREMIERA: Claudiu Dumitrache a revenit cu o noua piesa!
2018-09-27 19:42:00

In timpul muncii neincetate si proiectelor in lucru, Claudiu a ales sa lanseze in aceasta toamna, piesa “Iubirea ce nu s-a vrut” in colaborare cu celebrul pianist olandez – Jurrivh. Piesa se mai poate gasi si in varianta engleza, lansata de Bmike feat. Jurrivh. Varianta in limba romana, vorbeste despre o iubire neimplinita si te prinde de la primele versuri. O interpretare emotionanta pe versuri proprii, despre care s-ar crede ca este inspirata dintr-o experienta de dragoste, chiar Claudiu ne aduce contrariul si spune ca l-au inspirat doar povestile, cartile, filmele si instrumentalul lui Jurrivh.

“Intr-o seara m-am gandit sa vad ce mai face Jurrivh. Si cate face Jurrivh… O multime de compozitii la pian pe care eu le percep a fi cel putin minunate si niste adevarate inspiratii. Am ascultat “I wish I never find you” si am rezonat atat de bine cu acordurile si armonia pianului, incat am inceput sa scriu. Nu stiu de unde mi-a venit: filme, carti, povesti, sau instrumentalul… Cateva minute mai tarziu mi-am si spus: – O inregistrez saptamana viitoare! Asta am si facut cu Dj Reck! Sper sa placa publicului si sa ma ierte pentru intarziere.” – declara Claudiu redactiei.

Videoclipul ii prezinta pe dansatorii Emilio Dosal si Kelsey Landers, dansand intr-un desert din Los Angeles. Coregrafia a fost atribuita piesei “Fix you” de la Coldplay iar acum, o putem vedea potrivita si pe “Iubirea ce nu s-a vrut”.

Tot in aceasta toamna, Claudiu invita publicul iubitor de poezie la lansarea primului sau volum “Boemia unui Mort”, alaturi de casa de editura “Amurg Sentimental”. Inceputul iernii, va aduce al doilea single al tanarului artist, iar daca primul single “Lumea Mea” din 2016 este compozitie proprie pe versurile mamei sale, de data aceasta, ambele ii apartin lui Claudiu. Pana atunci, proiectul Youth Show adus in fata publicului de catre Claudiu, continua, iar urmatoarele spectacole au loc in urmatoarea perioada la Beraria H, Palatul Parlamentului, Clubul Taranului, Romexpo, Le Jardin Des Artistes, Tinerimea Romana etc.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *