Post Malone lansează piesa „Goodbyes" feat. Young Thug
2019-07-05 19:49:21

Începutul lunii iulie vine la pachet cu cea mai mare surpriză a acestei veri – Post Malone lansează un nou single, „Goodbyes”, care marchează prima colaborare dintre acesta și rapperul Young Thug.
Anunțul marii lansări a fost făcut de Malone pe Twitter, de 1 iulie, stârnind o veritabilă isterie în rândul fanilor artistului. „Goodbyes” este un mix reușit de stiluri, vizibile datorită contrastului dintre cei doi rapperi, prin care se relevă treptat mesajul emoționant al piesei. Imediat după ce America a celebrat data de 4 iulie, Post Malone a decis să ofere încă un motiv de sărbătoare prin lansarea acestei spectaculoase colaborări.
„Goodbyes” feat, Young Thug este produsă de către Brian Lee și Louis Bell, un colaborator frecvent al lui Post Malone, și vine la pachet cu un videoclip spectaculos.

Cu toate că nu a lansat niciun album în 2019, Post Malone rămâne o prezență de neclintit în cadrul clasamentului Billboard Hot 100. Cel mai recent single al său, „Wow”, și-a mențiunut poziția în primele 10 locuri în prima jumatate a anului 2019, ba chiar a atins de curând și poziția a doua, fiind depășit doar de piesa „Old Town Road” de a Lil Nas X.
Nici Young Thug nu a vrut să irosească timpul anul acesta și a lansat „The London”, un material incredibil, pentru care a lucrat împreună cu J. Cole și Travis Scott. De asemenea, Thug a colaborat și cu Callboy pentru single-ul „Chariot” feat. Meek Mill și Lil Durk.
Luând în considerare talentul și succesul celor doi artiști, single-ul „Goodbyes” va deveni curând o prezență nelipsită din clasamentele muzicale internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *