Post Malone ft. Swae Lee lanseaza „Sunflower”
2018-10-22 16:32:40

Aflat pe culmile succesului, rockstar-ul Post Malone lanseaza „Sunflower”, cea de-a doua colaborare a artistului cu Swae Lee. Noua piesa se regaseste pe colana sonora a animatiei „Spider-Man™: Into the Spider-Verse”, a carei premiera va avea loc pe 14 decembrie.

„Post si Swae au adus la viata o piesa emotionanta, cu un pronuntat spirit eroic, care se integreaza perfect in povestea lui Spider-Man. Piesa este in acelasi timp sentimentala si solemna – coloana sonora ideala pentru perioada in care Miles, personajul principal, descopera cum sa devina Spider-Man” – declara Spring Aspers, Head of Music, Creative Affairs Worldwide pentru Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group.

„Sunflower” marcheaza cea de-a doua colaborare dintre Post si Swae Lee, prima fiind cea pentru piesa „Spoil My Night”, extrasa de pe „beerbongs & bentleys”, cel de-al doilea album de studio semnat Post Malone, lansat in primavara lui 2018.

Animatia „Spider-Man™: Into the Spider-Verse” reda o noua viziune asupra imaginii iubitului supererou, viziune sustinuta si de o coloana sonora complexa, ce imbina muzica hip-hop, cu ritmurile latino si energia pieselor pop.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *