“POARTĂ-MĂ”, cea mai recenta piesa semnata Alina Eremia este inspirata din viata personala
2017-02-14 21:23:27

O călătorie în sufletul Alinei Eremia, acesta este mesajul celui mai recent single al artistei, “Poartă-mă”. Alina mărturiseşte că aceasta este cea mai sinceră declaraţie de dragoste şi că a fost inspirata de viaţa personală.

“M-am îndrăgostit de aceasta piesa atunci când am ascultat-o şi m-am identificat din prima clipă cu starea ei. Eu cred că nimic nu este întâmplător, melodia a venit într-un moment în care mi-am găsit un echilibru din toate punctele de vedere. Cu un mesaj de dragoste sincer, o linie melodică foarte bine scrisă si o producţie care o susţine perfect, am ştiut că “Poartă-mă” este următorul meu single.”

Lansata in luna dedicată îndrăgostiţilor, “Poartă-mă” deseneaza o poveste de iubire sinceră şi plină de emoţie. Filmarea videoclipului Alinei Eremia a avut loc intr-un décor de un alb imaculat. Pe parcursul filmarilor, artista a schimbat 2 tinute iar atmosfera de la filmari a fost una extrem de degajata.

“Versurile piesei sunt scrise de Irina Rimes, cunoscută la rândul ei pentru hitul “Visele”. “Irina Rimes şi Alex Cotoi au făcut o treaba excelentă. Videoclipul este personal, plin de emoţii şi reflectă perfect atmosfera piesei. Dan Petcan m-a ajutat din nou să pun în imagine ce aveam în minte. Sper să purtaţi pe buze această piesă. Este darul meu pentru toti indragostitii”, spune Alina Eremia.

Videoclipul cantecului “Poartă-mă” este regizat de Dan Petcan, de hairstyle s-a ocupat George Cozma, make-up Diana Ionescu, iar de styling Irina Hârtia şi Silvia Cristescu. “Poartă-mă” este o producţie MediaPro Music care are toate ingredientele unui super hit.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din carieră solo, “With or without you”, urmat de piesă “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele “Cum se face” şi “Când luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numără “Dulce amar”, în colaborare cu DJ Sava şi What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal”. Anul acesta, Alina Eremia a făcut parte din proiectul Blending Spirits, unde a interpretat melodia “Start rec” a trupei “Cred că sunt extraterestru” şi a lansat single-ul “De ce ne îndrăgostim”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul piesei “Poartă-mă”, după care vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *