Piticu' lanseaza single-ul si videoclipul "Petrecere de adio", feat Mira
2015-11-26 17:57:26

Piticu’ revine cu un nou single si videoclip “Petrecere de adio”, in colaborare cu simpatica Mira.

“Unde love nu e… E petrecere”. Iar Piticu’ si-a invitat prietenii, printre care Smiley, CRBL, Taz (colegii din trupa Simplu), echipa lui de dansatori de la scoala de dans de care se ocupa, o gasca super-cool de tineri la… o “Petrecere de adio”. Filmarile acestui clip au avut loc in mai multe locatii, din si de pe langa Bucuresti: zona Salii Palatului, padurea Pustnicu (situata la aprox 20 km fata de Bucuresti) si intr-o hala din zona Vitan.

“Filmarea videoclipului a insemnat munca unei intregi si profesioniste echipe, dar in acelasi timp a fost si multa distractie, veselie, dans, tot ceea ce inseamna efectiv o , ne-am distrat si simtit foarte bine in cele 14 ore de filmare. De aceea, vreau sa multumesc foarte mult tuturor celor care au facut posibile aceasta piesa si videoclip: Cat Music, DeMoga Music – Madalin Rosioru, Sorana, Bogdan si Florian, echipei lui Lazar Cercel pentru regia clipului, Mirei – pentru colaborarea extraordinara, Ginei Cas pentru costumatii, dansatorilor, colegilor mei de trupa pentru sustinere si tuturor celor prezenti in videoclip”, declara Piticu’.

Dansul, miscarile in sincron, zambetele, buna dispozitie si muzica sunt elementele care integreaza mesajul piesei in videoclipul regizat de catre Lazar Cercel. Single-ul este compus de catre Madalin Rosioru, Sorana Pacurar, Florian Rus si Bogdan Todor.

Cantaret, dansator, actor, Piticu’ are o cariera artistica indelungata pe care a inceput-o alaturi de trupa Simplu, cu care a lansat numeroase hituri, a cochetat si cu actoria in productia “Un film simplu”, si are o scoala de dans, intitulata “Piticu Dance Studio”, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Pitesti, unde antreneaza copii cu varste cuprinse intre 6 si 20 ani pentru concursuri de dans.

Mira este cunoscuta publicului din Romania datorita piesei “Dragostea nu se stinge” – colaborare cu What’s Up si KIO si “Fete din Balcani”, alaturi de Corina si Skizzo Skilzz.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al lui Piticu’, “Petrecere de adio”, un reusit featuring cu Mira, dupa care va astept cu pareri. Sunteti de acord cu mine?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *