Piesa ta de dragoste din aceasta vara: Foothills – Just Like This (ft. Sam Day)

Dacă această vară ți-a adus norocul pe care îl căutai în dragoste sau ți-a ținut aproape o dragoste deja confirmată, atunci piesa Just Like This va fi pe vibrația sufletului tău. Foothills, alături de Sam Day, reușesc să cuprindă o parte intensă din ceea ce simțim cu toții atunci când ne îndrăgostim și suntem cuprinși de o multitudine de stări, care mai de care mai euforice.

Versurile “I wish I could pull you closer / there’s no space left / so I’m hoping we can stay, just like this” surprind intensitatea trăirii acestei iubiri, care, oricât de puternică ar fi, pare că tot nu este suficient pentru cei doi îndrăgostiți. Dar nu într-un sens negativ, ci doar în dorința de a nu pierde nici măcar un milimetru din acest parcurs frumos al iubirii lor.

Foothills reprezintă un proiect nou conceput de doi prieteni, producători muzicali, care lucrează de peste 6 ani împreună – Kamil Pankowski și Kamil Relikowski. În toți acești ani, producțiile lor (sub numele de Diviners) au depășit 50 de milioane de stream-uri pe Spotify și 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În proiectele lor s-au alăturat star-uri din industrie, precum Alan Walker, The Chainsmokers, Gareth Emery, Robin Schulz și Dash Berlin.

Sam Day este un artist care se bucură, în acest moment, de 135.000 de asculători lunar pe Spotify. Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, I Want You Back, numără în acest moment 1.4 milioane de stream-uri.

Păreri?

Comentarii