Piesa „Retrograd" - DJ Project – în plină ascensiune: „Am știut că o să fie un mare hit!"
2020-01-14 21:28:01

„Retrograd”, cea mai recentă piesă lansată de DJ Project, este pe locul 2 în topul celor mai difuzate piese de la principalele radiouri comerciale și se află în plină ascensiune. De asemenea, piesa a urcat pe locul #3 în Top 200 Shazam România.

Gino Manzotti a simțit încă de la început că „Retrograd” va urca în topurile muzicale: „Eu am avut încredere în piesa asta încă de când era în fază incipientă! Am știut că o să fie un mare hit!”

Andia, solista proiectului, a povestit: „Retrograd este o piesă cu încărcătură emoțională, foarte plăcută la auz. Cred că de aceea este foarte apreciată de către ascultători.”

Melodia vorbește despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței, în cadrul unei relații.

La TV, clipul are succes pe canalele de muzică, iar pe YouTube, „Retrograd” a avut parte de multe aprecieri, ajungând la peste 12 milioane de vizualizări.

„Retrograd” reprezintă primul clip al trupei DJ Project, duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), alături de Andia, o prezență fresh, cu un timbru vocal emoționant.

În cei 20 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio și nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și milioane de kilometrii traversați pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *