Piesa pe care nu poți să nu dansezi! Emilian feat. JUNO – „Când apune soarele”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Pune-ți outfitul de dans și pregătește-te să te simți mai bine. Doi artiști HaHaHa Production, Emilian și JUNO s-au provocat să lanseze o piesă pe care nu poți să nu dansezi.

{focus_keyword} Piesa pe care nu poți să nu dansezi! Emilian feat. JUNO - „Când apune soarele" df9c128e b84a 414b b0b1 175fa50a6e5b

„«Când apune soarele» este piesa pe care nu poți să stai jos”, spune Emilian. „Când am auzit producția pentru prima oară nu puteam să-mi opresc corpul din a se mișca pe ritm, parcă era hipnotizat”, adaugă acesta.

Această piesă a fost creată într-un Camp organizat laHaHaHa Production, unde fiecare artist a fost provocat să experimenteze noi laturi muzicale.

La un moment dat în viața fiecărui om, apare o persoană pe care o dorești din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că atunci când o auzi, nu te poți opri din dans, piesa este un dans al senzațiilor și al dorințelor – „Când apune soarele, ne vărsăm păcatele”. JUNOafirmă că „piesa descrie perfect momentul când vrei o persoană. Atât fizic, cât și psihic.”

{focus_keyword} Piesa pe care nu poți să nu dansezi! Emilian feat. JUNO - „Când apune soarele" f3daa50b 72d3 4f3d 9d3b 4871f38ab8ee

2020 este anul care a pus pauză multor planuri, iar „Când apune soarele” este piesa care-ți va aminti cum este să trăiești viața la maximum, așa cum o făceai înainte.
Dacă nu asculți acum piesa, cel mai probabil o vei auzi în fiecare club sau la fiecare petrecere la care mergi.
Single-ul „Când apune soarele” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, iar la piesă au lucrat Emilian Nechifor, Alexandru Stancu, Lucian Nagy, Ana Maria Stancu.

Păreri?

Comentarii