Piesa noua: Used To Be by Ovylarock & Mathias Bartoll
2019-05-06 14:40:14

Producator muzical si dj de muzica dance electronica stabilit in Marea Britanie, Ovylarock are in palmares in cariera sa muzical remixuri pentru artisti precum Costi Ionita, Faydee, Kat De Luna, Sunrise Inc., RJ Word si multi altii anul acesta a lansat deja in luna martie un nou single intitulat “Breaking” o colaborare cu prietenul sau din Suedia producatorul muzical Mathias Bartoll colaborarea vine dupa ce cei doua si-au gasit stilurile lor foarte apropiate unul de celalalt fiind considerat un avantaj.
Iata ca acum vine si ce-a de treia colaborare al acestor doi si piesa se numeste “Used To Be” o piesa foarte fresh ca sound cu mesaje de dragoste dar si de suspin toate acestea fiind combinate intre ele pentru a face o piesa numai buna de ascultat toata vara.

Ovylarock
“Acest cantec este foarte special pentru mine, este de departe una dintre cele mai bune piese pe care le-am facut pana acum in cariera mea de muzica. Am scris aceasta melodie la sfarsitul verii 2018 si in sfarsit, dupa multe editari si schimbari, este aici. Multumesc lui Mathias pentru ca a pus sunetul scandinav pe aceasta piesa si sunt super incantat de vocalele cantaretului american talentat, Max Brandenburg.
Aceasta melodie este despre dragoste, melodii si vibratii atragatoare, cu un sunet proaspat, aceasta piesa poate fi o piesa de dans foarte buna, dar și ceva care puteti asculta atunci cand va racoriti pe plaja sau oriunde.”

Piesa a fost lansata la casa de discuri BEATEY ce apartine lui Ovylarock si de care se ocupa cu distributia compania KOBALT MUSIC (AWAL) o companie foarte renumite in lumea intreaga.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *