PIESA NOUA: Sandra N - Prima iubire
2014-11-08 23:06:49

Sandra N. lanseaza un nou hit, o piesa emotionanta in care cu totii ne vom regasi, intr-un fel sau altul.

Sandra N. revine, astfel, cu o piesa in limba romana, dupa succesul incredibil inregistrat alaturi de Adrian Sina cu piesele “Boracay”, “Angel” si “I’m Sorry” – adevarate hituri internationale, care s-au auzit din Europa si pana in India, dar si cu “Liar” – o piesa sincera si cun ritm ademenitor cu care a cucerit numerosi fani din intreaga lume. Printre succesele Sandrei se numara si colaborarea cu Marius Nedelcu, “Te joci cu mintea mea”, care a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

“Prima iubire” este o experienta care ne marcheaza pentru tot restul vietii, un reper sentimental in functie de care vom judeca toate relatiile ce vor urma.

Inspirata din povestea de viata a Sandrei, piesa descrie o situatie cu care se confrunta fiecare femeie care se indragosteste pentru prima data. Artista ne-a marturisit ca: “Atunci cand iubim pentru prima data avem impresia ca va dura pentru totdeauna, ca prima iubire este desprinsa din basmele cu printese si feti-frumosi.”

Insa, in ciuda izului fantastic al primei iubiri, Sandra recunoaste ca “viata e plina de surprize” si ca realitatea se dovedeste a fi mult mai apriga decat imaginatia. Cu toate acestea, “ma incapatanez sa cred in prima iubire”, afirma plina de convingere artista.

Muzica piesei ii apartine lui Adrian Sina, iar versurile “Primei iubiri” sunt semnate atat de Adi, cat si de Sandra. Este o piesa personala, cu o mare incarcatura emotionala, la fel ca cea dintai iubire, a carei amprenta ramane impregnata in suflet pentru tot restul vietii, indiferent de ce deznodamant ar avea.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *