Piesa ''Miami'' a lui Manuel Riva feat. Alexandra Stan devine imnul festivalului NEVERSEA 2018
2018-05-21 16:17:19

Hitul ”Miami” al lui Manuel Riva featuring Alexandra Stan, care a fost saptamani intregi in Billboard charts, devine imnul festivalului NEVERSEA 2018.

Manuel Riva este in industria muzicala de foarte multi ani, facand parte din proiecte de succes si a inceput acest proiect in urma cu doi ani, timp in care a lansat peste 14 piese si peste 14 remixuri. Desemnat la cea mai importanta gala de premiere a industriei muzicale romanesti ca fiind ”Cel Mai Bun DJ Roman”, Manuel Riva a revolutionat piata muzicala autohtona si a atins performante greu de imaginat.

Videoclipul piesei “Miami” filmat anul trecut in Los Angeles, SUA, prezinta noua imagine a artistului si completeaza vizual statementul muzical. Piesa vorbeste despre exprimare libera fara bariere lingvistice sau etnice si inspira la o revolutie facuta prin dragoste dupa cum declara chiar ei.

“Piesa Miami vorbeste despre un vibe pe care il ai in momentul in care te gandesti la acest oras. Este despre eliberare si despre exprimare fara bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred ca oamenii pur si simplu sunt/exista, iar etichetele nu fac nimic altceva decat sa ne limiteze. In general, imi place sa traiesc acum, construiesc acum, piesa cu piesa. Nu vreau sa ma proiectez pe mine, muzica mea sau proiectul meu intr-un moment din viitor, pentru ca ar insemna sa nu ma mai bucur de lucrurile care se intampla acum!”- Manuel Riva

Proiectul Manuel Riva a inceput cu doi ani in urmă si s-a bucurat de o ascensiune neasteptata. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns in Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania.

Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Manuel Riva a fost nominalizat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Anul acesta ”Miami” devine imn Neversea.

Alexandra Stan este o cantareata romanca, nascuta in Constanta, care a devenit cunoscuta la nivel mondial cu single-ul din 2011 ”Mr. Saxobeat”. Prima ei piesa, ”Lollipop”, a fost lansata in 2009 si a facut-o cunoscuta la nivel national. A urmat ”Mr. Saxobeat”, care a cunoscut un succes international, ajungand pe primul loc in 10 tari. Primul ei album, ”Saxobeats”, a fost lansat in august 2011.

3 ani mai tarziu, tot in luna august, si-a lansat al doilea material discografic, ”Unlocked”. Doua dintre piesele de pe album, ”Dance” si ”Cherry Pop”, devenind hituri in Japonia. In 2015 a lansat piesa ”We Wanna”, in colaborare cu Inna si Daddy Yankkee, care a ajuns in top 60 in mai multe tari. In martie 2016, artista a lansat albumul ”Alesta”.

Alexandra Stan a castigat o serie de premii si a fost nominalizata in mai multe randuri, printre care mentionam ”European Border Breakers Awards”, ”Japan Gold Disc Awards”, ”MTV Europe Awards” si ”Romanian Music Awards”. Ultima colaborare este cea cu Manuel Riva, ”Miami”, care urca o data la cateva zile in topurile Billboard Charts.

Festivalul care are loc intre 5-8 iulie, se afla la a doua editie si anul acesta ii are pe scena pe: Armin van Buuren, Steve Aoki, The Script, Scooter, Redfoo, Axwell & Ingrosso, Steve Angello, Alan Walker, Dub Fx, W&W, Jamie Jones, Nina Kraviz si altii.

Festivalul este renumit pentru numarul mare de artisti cunoscuti la nivel international, dar si numarul mare de oameni care vin la festival, anul trecut fiind peste 153.000 de participanti.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *