Piesa Johnny Cage - Killa Fonic se regăsește în playlistul Spotify Franța creat pentru ziua de naștere a lui Jean Claude Van Damme
2020-10-21 21:43:10

În urmă cu două zile, actorul Jean Claude Van Damme și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit din partea Spotify Franța o surpriză muzicală, un playlist special creat pentru el, în care este inclusă și piesa lui Killa Fonic, lansată anul trecut, Johnny Cage (https://www.youtube.com/watch?v=CSNlDhb3Tg8).

Includerea în playlistul cadou pentru Jean Claude Van Damme a piesei sale a reprezentat o reală surpriză și bucurie pentru Killa, care a declarat: “Să-mi regăsesc opera în playlistul oficial dedicat legendei vii Jean Claude Van Damme, în cadrul zilei sale de naștere, creat de Spotify Franța, a fost o mare surpriză, un moment încântător atât pentru artistul din mine, cât și pentru pentru copilul din mine. Prin ecranele televizoarelor el a reușit să între în casele tuturor băieților și să ne fie o figură exemplară, un fel de mentor”.

De curând, Killa Fonic a lansat piesa nge în palme (https://www.youtube.com/watch?v=rzrErxwBQOU) și a semnat o colaborare specială cu Otherside pentru piesa Fața Blue (https://www.youtube.com/watch?v=w8mPR2ny8u8).

Urmează o nouă colaborare pentru artist, cu Rico888, pentru o piesă în limba italiană, care cu siguranță îi va surprinde pe fanii Killa Fonic. Lansarea va avea loc pe 23 octombrie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *