Piesa Insula - The Motans feat. EMAA poate fi ascultată începând de astăzi pe YouTube Music!
2020-10-22 21:22:12

După ce a fost lansată exclusiv pe radio și a intrat direct în top 10, piesa Insula – The Motans feat. EMAA se lansează pe YouTube Music și poate fi ascultată la orice oră, în orice mediu sau împrejurare. Urmează, în cateva zile, lansarea clipului oficial.
De asemenea, la numai câteva zile după ce a fost ascultată pe radio, piesa a intrat și în top Shazam România, fiind în acest moment #5.

Balada Insula dă senzația de liniște și induce că nimic nu e imposibil, mesajul ei fiind acela de iubire, de a găsi persoana potrivită și a fugi în lume împreună, fără a avea nevoie de altceva.

“Mă bucur că piesa Insula a fost atât de bine primită, iar oamenii și-au dorit să o asculte din ce în ce mai mult și au cautat-o în număr foarte mare pe Shazam. Știu că au așteptat lansarea oficială, așa că am o veste bună. Începând de astăzi, va putea fi ascultată pe YouTube Music. Dar asta nu e tot, în câteva zile vine și clipul”, a spus Denis Roabeș – The Motans.

În urmă cu o săptămână, The Motans a lansat și piesa Astrologic vorbind (https://www.youtube.com/watch?v=g4RNKhvpowM), al cărui clip a fost filmat integral cu telefonul. Melodia are peste 1.3 milioane de vizualizări pe YouTube și este în trending.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *