Piesa "Burn It" da foc playlist-ului!
2016-06-21 21:05:33

Dj-ul si producatorul roman, Dj Take lanseaza astazi o piesa ce va “arde” playlist-urile in zilele urmatoare!

Vremea torida de afara nu poate fi insotita decat de o astfel de piesa incendiara!

Avand un background plin de experiente ce ii asigura increderea si capacitatea de a produce creatii populare si apreciate de catre public, Dj Take alaturi de echipa sa si-au concentrat atentia in a cuprinde toate sentimentele traite intr-o vara. Pasiunea care se aprinde ne da puterea si increderea de a crea propria lume in ritmul si versurile piesei “Burn It”.

Despre piesa, Dj Take declara: “Nu pot spune ca a existat ceva anume ce m-a inspirat. Totul a pornit cu gandul de a face ceva nou, ceva diferit de ceea ce am creat pana acum. Am intalnit o voce buna, o voce care s-a potrivit perfect pentru aceasta piesa, dar am avut si norocul de a lucra alaturi de o echipa noua, tanara si fresh. Iar impreuna am reusit sa obtinem ceea ce ne-am dorit. Ne-ar bucura ca single-ul sa fie apreciat de cat mai multa lume, sa se afle in playlist-urile dj-ilor si sa-i auzim spunand:”

“Burn It” descrie cel mai bine emotiile acestei veri, in care totul ia foc, sentimentele, senzatiile, petrecerile si cheful de distractie!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa urmarim impreuna lyric video-ul noului single semnat Dj Take ft. Lore, “Burn It”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *