Piano Beats lanseaza piesa "Paradise"
2017-05-30 16:16:28

Poti simti Paradisul prin intermediul muzicii noastre!

Piano Beats este un proiect muzical produs in totalitate de pianistul si producatorul cubanez Omar Secada, iar Paradise este cel de-al treilea single lansat.

Single-ul Paradise descrie foarte bine ceea ce este in mintea si sufletul lui Omar si ceea ce el doreste sa transmita publicului sau.

“Am intrebat ce inseamna paradis cativa prieteni si fiecare mi-a raspuns altceva, ceea ce este firesc, pentru fiecare dintre noi paradisul poate fi simtit atunci cand iti strangi mama in brate, cand persoana iubita te sprijina si iti spune: “te iubesc”, atunci cand ceea ce noi creem devine recunoscut la o scara larga, atunci cand iti strangi pentru prima data copilul in brate, si exemple pot fi multe, ideea este ca toate aceste experiente au un numitor comun, o stare de fericire si de bine asta este ceea vreau sa transmit prin muzica mea!” declara Omar.

Omar Secada a fost pianist in trupa Mandinga, alaturi de care a castigat in 2009 premiul Best Live Act la Romanian Music Awards, iar 2 ani mai tarziul premiul pentru Best Performance. In 2012 castiga Discul de Aur pentru piesa Zaleilah, si premiul Best Online in cadrul Media Forest Music Awards. In acelasi an, Zaleilah reprezenta Romania la finala Eurovision, la Baku, Azerbaijan, clasandu-se pe locul 12.

Pe langa trupa Mandinga, artistul a colaborat pe partea de productie muzicala cu artisti precum: EbonyVoice, Jorge Gonzales, Arando Marquez, Jimmy Dub, Pepe etc., si a lucrat in studio alaturi de Marius Moga, Narcotic Sound, Serban Cazan (Hahaha Production), Connect-R, Razvan Matache (Rappin’On) s.a.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Paradise”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *