Phoenix Entertainment si Uber te trimit la Hollywood Vampires
2016-05-18 15:18:56

Au mai ramas doar 3 saptamani pana la cel mai inedit eveniment al anului, concertul Hollywood Vampires, unic in estul Europei, in care ii vom putea vedea pe Johnny Depp la chitara si voce, Alice Cooper la voce si Joe Perry (Aerosmith) la chitara si backing vocals.

Pentru a asigura confortul spectatorilor, Phoenix Entertainment, in parteneriat cu UBER, va garanta transportul in siguranta al fanilor prezenti la Hollywood Vampires. Toti cei care isi vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea intoarce acasa, fara nicio grija, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Pe 6 iunie la Romexpo, publicul va putea face parte dintr-un concert cu totul si cu totul aparte: Alice Cooper, artizanul shock rock-ului, Johnny Depp – in rolul sau preferat, cel de muzician – si Joe Perry – responsabilul cu riff-uri ametitoare de la Aerosmith – vor oferi un show inegalabil.

Hollywood Vampires au ales doar 5 tari europene in care sa concerteze anul acesta, printre care si Romania, tara noastra fiind si singura din zona est europeana.

Publicul va putea asculta pe langa piesele proprii compuse de cei trei membri si incluse pe albumul \”Hollywood Vampires\”, lansat in 2015, si reinterpretari ale unor piese legendare apartinand unor artisti care nu se mai afla printre noi, dintre care enumeram The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie si nu numai.
Hollywood Vampires vin in Romania in acelasi an in care au impresionat oaspetii prezenti la gala Premiilor Grammy.

In deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achizitiona din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.

Nu puteti rata un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Rock FM si PRO Cinema. Va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *