Phaser lansează un nou single intitulat "Suntem doar noi", cu un videoclip filmat în Japonia și în România
2019-11-19 19:45:10

“Suntem doar noi este despre fiecare moment în care am suferit sau în care am fost cu adevărat fericiți. În timp, relațiile și sentimentele noastre trec prin transformări uneori greu de observat. Se pot deteriora până la încheiere sau se pot trezi din nou la viață cu entuziasm. Toate experiențele triste sau fericite ne fac ceea ce suntem”, declară membrii trupei.

Videoclipul piesei a fost filmat parțial în România, la Timișoara, dar conține și material realizat în aventura pe care trupa a avut-o în Japonia pe străzile din Tokyo, Kyoto și Osaka.

“Călătoria în Japonia a fost fascinantă și ne bucurăm că am reușit să ne întoarcem acasă nu doar cu amintiri extraordinare, ci și cu material video. Mulțumim echipei Sebastian MARU Films, dar și celor de la Congress Hall Timișoara pentru susținerea acordată la filmări”, au mai adăugat cei de la Phaser.

Pentru realizarea videoclipului, trupa a colaborat din nou cu echipa Sebastian MARU Films din Timișoara. Există deja o serie de proiecte create în această formulă, inclusiv pentru videoclipul Indestructibil care conține de asemenea imagini din Japonia sau pentru clipul Călători, filmat în totalitate în Islanda.

În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Trupa a lansat o serie de single-uri cu videoclip dintre care amintim Alerg, Până vine dimineața sau Spune-mi unde ești, dar și cel mai recent single Liniștea lansat în urmă cu câteva săptămâni alături de un visualiser. Un alt single important care a marcat și prima colaborare a trupei cu un alt artist a fost piesa manifest Erou, lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz.

Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *