Petrecerea nu s-a incheiat, ci a inceput din nou cu Brando!
2021-09-21 19:56:26

Amintiri vivide cu sticle de bere goale, covoare pe care au curs pahare și discuții greu inteligibile – acestea sunt doar o parte din imaginile pe care le vei retrăi odată ce vei da play noii piese lansate de către Brando. Iar când dragostea este și ea invitată la această petrecere care pare să nu se mai termine, totul se încadrează într-o atmosferă apăsătoare, pe care doar vocea lui Brando o mai poate tempera.

Cu o producție dark și flashback-uri din seri demult încheiate, piesa Party’s Over nu vine doar cu vibe-ul acela de afterparty, ci și cu întreagul proces de a ne readuce aminte ce s-a întâmplat. Dacă am iubit, dacă am fost iubiți sau dacă mai suntem și acum, toate acestea sunt doar mici părți ale introspecției în care suntem chemați.

Așa că te invităm și pe tine la petrecerea noastră, care, așa cum vezi, se încheie doar în ochii câtorva. Pentru că viața merită să aibă fiecare moment celebrat, iar muzica este cea care ne readuce pe toți împreună.

Brando este un cântăreț și compozitor din California, care se inspiră constant din numeroase influențe muzicale, pe care le-a testat pe parcursul anilor săi de formare. Printre piesele sale pe care trebuie neapărat să le asculți, menționăm hit-ul „Body”, în colaborare cu duo-ul canadian Loud Luxury, care are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 800 de milioane de stream-uri pe Spotify. De asemenea, colaborarea cu Don Diablo, materializată prin piesa „Congratulations”, a adunat mai mult de 44 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Mediabase Dance Chart din SUA a explodat datorită acestei piese, „Congratulations” bucurându-se de numeroase apariții la radio. Single-ul lui Brando din 2020, „Look Into My Eyes”, remake al piesei de succes „Would I Lie To You”, interpretată de Charles & Eddie, a fost 10 săptămâni în vârful topului airplay din Australia. Piesa a detronat până și „Blinding Lights” a lui The Weeknd.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *