Peter Pop - Tu ma faci mai bun (videoclip nou)
2014-09-19 06:25:28

Peter Pop, cel mai nou artist HaHaHa Production si Cat Music, lansează astăzi “Tu mă faci mai bun”, primul single din cariera sa muzicală.

“Ceea ce trăiesc în prezent este visul pe care l-am avut de când eram un copil. Mă simt norocos și sunt fericit că Smiley și echipa de la HaHaHa Production m-au primit cu brațele deschise, ei fiind primii cărora le-am bătut la ușă și unde îmi doream cu adevărat să fiu”, declară artistul.

Compusă de Max Chisaru, Smiley și Bogdan Petre Popa (muzică și versuri), “Tu mă faci mai bun” este o piesă pop cu un sound fresh, plină de energie.

Versurile și clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste tipică, în care momentele frumoase se împletesc cu neînțelegeri și orgolii, dar în final iubirea depășește toate obstacolele.

Videoclipul piesei “Tu mă faci mai bun” a fost filmat la Buftea, regia fiind semnată de Catrinel Dănăiață.

Pe numele său real Bogdan Petre Popa, artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic, la vârsta de 7 ani urcând pe scena Palatului Copiilor din București.

Cu toate acestea, Bogdan își amână visul de a deveni cântăreț și decide să urmeze cursurile Facultății de Cibernetică. Realizează, însă, că nu studiul sistemelor este cel care îl face să se simtă împlinit. Încurajat de apropiații săi și din dorința de a transforma pasiunea sa pentru muzică într-o carieră de succes, în 2013 se alătura echipei HaHaHa Production. Astfel a luat naștere proiectul Peter Pop, pseudonim dat mai ales de stilul muzical abordat de artist.

“Tu mă faci mai bun” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *