Peste 50 de artisti si 100 de copii in taberele de creatie de la Cheia, sub indrumarea lui Marius Moga

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alexandra Stan_Liviu Teodorescu_What's Up_Adda_DeMoga Camp {focus_keyword} Peste 50 de artisti si 100 de copii in taberele de creatie de la Cheia, sub indrumarea lui Marius Moga Alexandra Stan Liviu Teodorescu Whats Up Adda DeMoga Camp

Dupa o saptamana petrecuta in natura, artistii, compozitorii si producatorii din “Tabara de Muzica pe Paralela 45” s-au intors acasa pusi pe finalizat piesele pe care le-au conturat in cele sapte studiouri amplasate la Cheia.

In paralel, cei 100 de copii din DeMoga Camp au participat la ateliere de voce si compoziție muzicală, producție, actorie, dans modern si foto & video, la care au participat in fiecare zi cate unul dintre artistii consacrati din “TDM3″ pentru a le impartasi din experientele proprii. 

Parteneri DeMoga SuMMer Camp: Pepsi, Vodafone, Zuzu, Nestle, Paralela 45.

Alexandra Stan, Elena Gheorghe, Adda, What’s Up, Liviu Teodorescu, Shift, Robert Toma, raku etc. si-au manifestat cu mult timp inainte dorinta de a compune, ca si in anii trecuti, in cadrul Taberei de Muzica aflata acum la cea de-a treia editie, iar pe parcurs s-au mai alaturat provocarii lui Marius Moga si artisti precum Alex Velea, Nicole Cherry, Boier Bibescu, Raluka, Rashid, Keo, Nicoleta Nuca, Mira si Alexandra Ungureanu.

Pe langa gasca de artisti, producatori si compozitori DeMoga Music, care au lucrat la piese cu toti cei invitati in tabara, au luat parte la acest proiect de succes si invitati speciali de la casele de discuri Cat Music, Global Records, Roton Music, Fonogram Records si MediaPro Music. Anul acesta in Tabara de Muzica au fost aproape 100 de artisti, compozitori si producatori. 

In Tabara de Muzica 3, inspiratia s-a ridicat la cote maxime, astfel ca s-au compus peste 30 de piese, pe care echipa DeMoga Music si artistii le vor finaliza in studiourile din Bucuresti.

Parteneri TDM 3 pe Paralela 45: Paralela 45, Vodafone, Pepsi, Noumax, DJ Superstore, IPT Recordings.
Initiatorul acestor doua proiecte, Marius Moga, a adaugat: “Am fost placut surprins sa vad cat de talentati sunt copiii din DeMoga Camp. Au compus piese pe negative create in TDM si si-au pregatit singuri un spectacol foarte tare de final de tabara. Glumeam cu artistii din #TDM3 si le ziceam ca vine din urma o generatie foarte creativa si sa fie pregatiti pentru concurenta .”

Va las sa urmariti imgini video din timpul spectacolului cu artistii DeMoga si copiii din tabara, dar si cateva fotografii foarte dragute. Enjoy!

Baietii din gasca DeMoga Music au dat in mintea copiilor si au acceptat provocarea Pepsi de a canta dupa ce au inhalat heliu.#funny Marius Moga, Liviu Teodorescu, Robert Toma Official#event promoted by HTag PR#TDMpeParalela45

Posted by Tabara de muzica on Saturday, 11 July 2015

Comentarii