Pepe lanseaza hitul verii! “Dominicana” face furori! Ce spune artista cu care a colaborat : “M-a invatat sa dansez!”
2015-07-16 14:45:59

7

A intalnit o fata frumoasa si a dat frau liber sentimentelor! Dar doar la filmarile clipului “Dominicana”, unde atmosfera a fost una incendiara! Pepe si Tamy lanseaza azi hitul verii: “Dominicana”!

Si pentru ca doar lansarea teaserului piesei “Dominicana” a strans in total peste 20.000 de like-uri, in doar cateva zile, inseamna ca single-ul a fost foarte bine primit de catre fanii artistului, iar Pepe a dat din nou lovitura.

Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat deja in regia lui Larry care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

Noul single, “Dominicana”, este compus de catre studioul Rolla 7 Production si Magic Juice. Partea de editare apartine Sprint Music in colaborare cu Pepe Latin Music.

Ce zice Tamy despre colaborarea cu Pepe? Asa cum era de asteptat, ea are numai cuvinte de lauda la adresa celebrului artist.

“Sunt foarte incantata de aceasta colaborare, l-am descoperit pe Pepe ca un artist complet, foarte serios si implicat in tot ceea ce face. Am avut noroc cu el si la dans, el danseaza foarte bine, m-a condus putin, pentru ca eu ma pierdusem in peisaj.  M-a invatat pasii de baza pentru dansul din videoclip, mi-a zis sa stau relaxata si ot timpul sa pornesc cu dreptul. Am avut foarte multe de invatat de la Pepe cu ocazia acestei colaborari si o sa am in continuare!”, spune Tamy.

Va invit sa ascultati mai jos piesa “Dominicana”, noul single Pepe&Tamy, o reusita colaborare Sprint Music si Pepe Latin Music, dar si cateva imagini din timpul filmarilor clipului, dupa care va astept cu pareri.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *