Pepe, Andra si Connect-R au lansat "Inima Mea"
2020-07-22 17:47:44

Cea mai asteptata colaborare din muzica romaneasca are de acum o forma si un fond. Pepe alaturi de Andra si Connect-R au lansat “Inima Mea”, o piesa ce are toate ingredientele pentru a deveni hitul anului in Romania.

Avem in mai putin de 3 minute si jumatate o productie muzicala de exceptie, un mesaj cat se poate de actual, o interpretare la un alt nivel fiindca vorbim despre trei dintre cele mai bune voci de pe la noi cu o experienta de scena, de studio, de industrie, in general, ce insumeaza peste 60 de ani. Si peste toate, dicolo de cifre si detalii tehnice, cel mai mult si cel mai important este ca se simte placerea de a canta a celor trei si de a transmite dincolo de microfon aceasta.

“Inima mea” este o piesa facuta sa ne placa in primul rand noua, mie, Andrei, lui Connect-R si imediat, imediat dupa, oamenilor care ne asculta si ne sustin de ani de zile. Separat fiecare am primit intrebarea “Cand o sa faci o piesa cu … Andra, Connect-R, Pepe” si iata ca s-a intamplat. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata de ziua mea si sunt sigur ca oamenii au simtit ca acest proiect este altfel de la primul PLAY. Ma bucur enorm ca am gasit solutia toti trei, sa punem in fapt acest proiect pe care, de altfel, ni-l doream de foarte mult timp. Si cine stie … poate nu ne vom opri aici.” a declarat Pepe.

“Nu imi puteam imagina o alta voce decat a lui Pepe pe aceasta piesa cu accente latino. Este o placere sa cant cu prieteni buni, cum sunt Pepe si Connect-R, cred ca se simte in piesa si se vede in videoclip ce bine ne simtim impreuna!”, a declarat Andra.

Productia pentru “Inima Mea” este si ea un featuring in sine. Echipele de la Rappin’ On Production si de la Studio 66 s-au ocupat de partea tehnica a lucrurilor. Connect-R, George Hora si Razvan Matache sunt vinovatii pentru partea muzicala din “Inima Mea”, atat in ceea ce priveste compozitia, cat si versurile.

Pepe nu este la prima colaborare cu toti cei implicati pentru ca si “Imi pasa”, si “Tu n-ai suflet”, si “Iubire ca niciodata”, si “E Vara Mea” au venit tot din aceasta zona. Teoretic, s-a trisat un pic si s-a mers la sigur si daca veni vorba de increderea in profesionistii din spatele lucrurilor, videoclipul pentru “Inima Mea” este filmat in regia lui Dan Petcan, cel care a gandit povestile in imagini ale tuturor videoclipurilor pieselor amintite mai sus.

Pentru “Inima Mea”, un mare dom metalic rece, neterminat, nefinisat, in mijlocul pustietatii a devenit platou de filmare pentru o noapte. Partea interesanta este ca absolut totul s-a adus acolo, de la curent la macara, de la mobila si pana la lumini si totul, in mai putin de 48 de ore, fiindca intreaga echipa tehnica si de suport pentru Dan Petcan a fost schimbata complet cu doua zile inainte de primul REC. Dar cand se lucreaza cu profesionisti orice mica problema devine un detaliu insignifiant si lucrurile se rezolva de la sine.

Videoclipul a iesit foarte bine, cum si-au dorit artistii si foarte important, a iesit la timp pentru a fi lansat.

Premiera a avut loc pe 20 iulie, de ziua lui Pepe si la 24 de ore de la lansare deja ocupa primele locuri in toate topurile si clasamentele online si nu numai, chiar si in TRENDING-ul celor de la YouTUBE si mai ales in inimile fanilor, prietenilor, celor ce au dat PLAY. Miile de comentarii, mesajele, distribuirile si zecile de mii de aprecieri confirma acest lucru, dar mai ales faptul ca “Inima Mea” este acea piesa, acea colaborare care a fost facuta ca sa ramana. Mai mult ca sigur va deveni un HIT si sunt sanse foarte mari sa devina EVERGREEN.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *