Pentru prima data la Alpe d'Huzes, 2 romani se alatura echipei #WeArmada in lupta impotriva cancerului
2017-05-16 12:59:01

Catalin si Dan Muraru, fondatori Roton Music, se alatura echipei #WEARMADA si lui Armin Van Buuren in lupta impotriva cancerului, in cadrul Alpe d’HuZes 2017.

Din 2006 si pana astazi, Alpe d’HuZes a devenit cel mai mare eveniment olandez de strangere a fondurilor pentru lupta impotriva cancerului, desfasurandu-se in fiecare an in aceeasi locatie din Alpii Frantei.

Cu mandrie si entuziasm, cei mai noi membri ai echipei #WEARMADA Alpe d’Huzes 2017 vor sa va informeze despre misiunea lor.

“Sa ai pe cineva apropiat care se lupta cu aceasta boala, un prieten sau un membru al familiei, este un adevarat semnal de alarma ce te ajuta sa constientizezi ca nimeni nu poate fi in siguranta cand vine vorba de cancer”- Dan

Infiintata la initiativa lui Maykel Piron, CEO-ul Armada Music, echipa este alcatuita din 36 de membri, cu o sub-divizie internationala alcatuita din 9 membri din toate colturile lumii: Catalin & Dan Muraru din Romania, Jamie Raeburn & Ashley Gay din Australia, George & Jamie Hess din SUA , Jens Thele din Germania, Tom De Meijer & Nick Veldeman din Belgia.

Alpe d’Huez face parte din Alpii Frantei, fiind situat in estul tarii, iar traseul consta intr-o urcare constanta timp de 14km, cu o panta de 8%, in drumul spre linia de sosire de la resortul Huez. Traseul este prezent anual si in Tour de France, fiind considerat una dintre cele mai spectaculoase etape ale competitiei. “Este o mare provocare, dar efortul merita in totalitate”- Catalin Muraru.

Mii de oameni accepta aceasta provocare in fiecare an, fie pe bicicleta, fie in alergare, reusind sa transforme emotiile negative precum furia, frica si anxietatea in putere si dorinta de a fi parte din schimbare – “Pentru unii este o oportunitate sa faca o diferenta in viata unor persoane si, totodata, o modalitate de a contribui pentru o cauza nobila” – Dan

In pregatirea pentru acest eveniment, fiecare participant va apela la cercul de prieteni si parteneri pentru a obtine donatii ce vor merge in totalitate catre Alpe d’HuZes.

“Am ales sa fac asta deoarece trebuie sa strangem cat mai multe fonduri posibil si sa facem cat mai cunoscuta cauza pe care o sprijinim. In ziua de astazi, trebuie sa vii mereu cu lucruri noi pe care sa le pui in practica pentru a atrage atentia lumii si, implicit, donatii”. – Catalin

Donatiile facute pentru acest eveniment vor merge in totalitate catre organizatia Alpe d’HuZes/ KWF Cancer Society. Incepand cu 2006, Alpe d’HuZes a adunat peste 140 de milioane de euro, din care a finantat nenumarate programe de studii internationale, al caror scop a fost lupta impotriva cancerului sau imbunatatirea conditiilor de viata a celor diagnosticati in toate colturile lumii.

Donatii pentru studiile impotriva cancerului se pot face la urmatoarele linkuri:

Dan: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/donate-participant?ri=34624

Catalin: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/donate-participant?ri=34591

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la eveniment, sa facem o fapta buna, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *