"Pentru ea" - concert 3 Sud Est la Sala Palatului!
2015-02-12 15:36:03

Ai visat. Ai zambit. Te-ai indragostit. Ai trait cele mai frumoase clipe alaturi de persoana iubita. Muzica trupei 3 sud est ti-a fost alaturi intotdeauna, dar mai ales cand ai iubit, cand ai inceput povesti de dragoste sau cand ti-ai declarat sentimentele fata de jumatatea ta.

Si daca anul trecut ai retrait la intensitate maxima emotii, idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

Pentru ea ai facut gesturi necugetate, pentru ea ai fost in stare sa urci si munti, pentru ea ai mers pana in panzele albe, pentru ea ai cautat soarele din spatele norilor. “Pentru ea” este o noua fila din capitolul iubirii, o noua fila din povestea ta. In luna in care este celebrata femeia, persoana de la care primesti iubire neconditionata mereu, Mihai, Laurentiu si Viorel au pregatit o seara unica, o declaratie de dragoste pe care o vei putea spune pe note muzicale.

Trupa va crea momente unice, alaturi de band-ul live si de invitatii surpriza, intr-o mare desfasurare de forta. Concertul “Pentru ea”, care incepe la ora 19:30, aduce piesele cu care ai rezonat, noul single “Liberi”, un indemn spre libertate si curaj in dragoste, hitul “Emotii”, lansat in 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, dar si intalnirea cu vise, bucurii, sperante, transmise prin puterea muzicii.

Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Music Channel, Ziarul Ring, Ziare.com, iConcert.ro, Urban.ro, Tonica Tv, BestMusic.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, librariile Diverta, Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Postei Romane si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro.

Nu uitati sa treceti in agenda data de 5 martie 2015, pentru un concert live la Sala Palatului al baietilor de la 3 Sud Est, nu merita ratat!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *