PAX a trăit în infern, dar lansează o invitație în „Paradise"
2019-05-08 17:19:36

Experiențele prin care a trecut și-au pus amprenta asupra ei, dar nu au împiedicat-o să vadă partea frumoasă a vieții. PAX, producătoarea cu un trecut demn de un adevărat scenariu de film, lansează o invitație în „Paradise”, cea mai nouă piesă a ei. Înnebunită după tehnologie și calculatoare, pe care le-a descoperit încă de mică, PAX dă o definiție proprie a fericirii în piesa care poate fi ascultată mai jos.

A crescut în cel mai rău cartier pe care vi l-ați putea imagina, fără prieteni alături de care să-și petreacă timpul liber, așa că pasiunea puternică pentru tehnologie a venit de la sine pentru PAX. În adolescență, PAX a fost nevoită să treacă peste pierderea dureroasă a familiei sale. Din cauza abuzului de droguri și a violențelor stradale, PAX și-a găsit alinarea în limbajele de progamare, pe care le-a învățat în garajul ei prăfuit și întunecat. Câțiva ani mai târziu, a fost prinsă în timp ce spărgea site-urile Guvernului American și, cum computerele nu mai aveau niciun secret pentru ea, a luat decizia de a se dedica producției muzicale.

Sonoritățile PAX sunt profund conectate la originile ei: sunete pur digitale, cu structuri dinamice și mereu surprinzătoare, combinând elementele retro cu cele puternic inovatoare!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *