Paul Iorga lanseaza `Buna dimineata`
2020-02-28 16:54:28

” “Buna dimineata” e ultima mea piesa pe care a ascultat-o tata, iar asta a schimbat complet intelesul ei pentru mine” – Paul Iorga

Paul Iorga revine cu o piesa puternica de dragoste. Un mesaj simplu, despre o iubire neimplinita, “Buna dimineata” a fost scrisa de Paul alaturi de Connect-R.
Piesa este insotita de un clip regizat de Shinjikun, in care Paul joaca in rolul principal alaturi de modelul Oana Marica, fosta Miss Turism Romania.

Unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, Paul a semnat hit-uri precum “Semne” (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele” (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept” (Nane) sau “Domnisoare” (Maximilian, Zhao, Spike), inainte de a-si face debutul ca artist solo.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *