Passcall feat. Mario V - 1 Life, 1 Love (videoclip nou)
2014-10-15 14:45:45

Cristian Pascal este un artist de muzica Hip-Hop, care de curand a lansat un videoclip pentru noul single, “1 Life, 1 Love”, o piesa in colaborare cu Mario V.

Povestea piesei se bazeaza pe clipa aceea in care esti jos, dar esti gata sa te scuturi, sa te ridici si sa mergi mai departe. “1 life, 1 love” este dedicata tuturor oamenilor care isi urmeaza visul si care fac tot ceea ce este nevoie pentru a-si indeplini visele.

Titlul contine si doua lucruri care se leaga foarte strans unul de celalalt: viata (life) si iubirea (love). Daca nu iti iubesti viata, nu vei face niciodata tot ce este necesar sa iti mearga bine. Trebuie sa iubesti ceea ce faci, pentru ca doar asa te vei afirma.

Clipul a fost filmat in regia BOMB2TO (Darius Vlad Cretan) si realizat pe strazile din Bucuresti si Galati. Pentru a se sublinia si mai mult mesajul piesei, in materialul video apar si vedete din showbiz-ul romanesc, precum Victor Hanescu, Oreste, Shift, Krem si multi altii, toti acestia avand un punct comun: drumul spre reusita!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *