Participa la cupa interuniversitara de padel si poti vizita Valencia!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cupa interuniversitara de padel, aflata la prima editie, are loc sambata, 27 mai, incepand cu ora 12:00, la “Padel Center”, cunoscut si ca “Arena Constructim”, in Dumbravita, Str. Praga, Nr. 6.

Padelul e un sport de racheta, de socializare, recunoscut la nivel mondial. In Romania e practicat momentan doar in Timisoara si Bucuresti. Terenul e inconjurat de sticla, paletele – similare celor de tenis-sunt fara corzi, iar cei patru jucatori din teren au nevoie de mai multa agilitate și viteza decat la sportul alb sau la squash.

Sportivi ca Rafael Nadal, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Serena Williams, Martina Hingis, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Novak Djokovic sau Maria Sharapova practica padelul.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor interesati, fara taxe de inscriere sau de participare. Din dorinta de a promova padelul, antrenorii bazei sportive va vor fi familiariza cu regulile, notiunile elementare ale sportului etc.

Premiile constau in patru zile de cursuri intensive de padel, la Valencia, alaturi de cei mai buni antrenori din domeniu, cu transport, cazare si echipamente sportive incluse.

Inscrierile se fac gratuit, la adresele rectorat@uvt.ro, rector@upt.ro sau rectorat@usamvbt.ro si la telefon 0724 476 836. Pentru detalii accesati: www.padelcenter.ro si www.facebook.com/PadelCenter.ro

Le multumim sponsorilor si partenerilor, „Fundatia 360°”, „Teren Padel”, „Kelme”, „Fundatia Politehnica Timisoara” si „Sporttim”. Va asteptam la eveniment, ca sa promovam padelul, exercitiul fizic si initiativa studenteasca!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la acest eveniment, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Participa la cupa interuniversitara de padel si poti vizita Valencia! afis cupa universit padel

Comentarii