“Pana La Nori” este mesajul lui Marllo pentru cei carora le plac provocarile
2015-11-27 21:51:51

Marllo lanseaza “Pana La Nori”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul de debut intitulat “Labirint”, album care va fi lansat in prima parte a anului 2016.

“Pana la nori” este o piesa pozitiva, care vorbeste despre lucrurile bune si romanii frumosi, prezentand provocari cu care suntem confruntati zi de zi, provocari carora trebuie sa le facem fata pentru a incerca sa ne indeplinim visele.

Mesajul lui Marllo este pentru viitor, privind latura optimista a oamenilor luptatori, muncitori, invingatori. “Cand vrem sa ne fie mai bine, trebuie sa ne constuim singuri viitorul. Iar acest lucru nu se poate realiza decat daca muncesti cat si cum trebuie, lupti pentru ideile si visele tale si iti urmaresti telul pas cu pas”, concluzioneaza Marllo.

Tot el subliniaza: “Am scris versurile intr-un moment in care ma simteam descurajat si incercand sa ies cumva din aceasta stare, trecand prin ea, am zis sa fac o piesa, sa inerc sa-i ajut si pe altii, sa-i motivez sa creada in visul lor si in ei. Daca incerci si nu reusesti, n-ai pierdut decat timp, dar daca nu incerci si ai fii reusit, ai pierdut totul.”

Despre Marllo

Marllo este un tanar artist si compozitor roman, care initial a incercat sa cucereasca inima publicului show-ului X-Factor Romania. Canta la pian si … foarte interesant, … la mandolina. Cauta intotdeauna sa scrie versuri cat mai elaborate, evident, in functie de contextul sau starea piesei. Imediat dupa inceperea relatiei profesionale cu MasterPoint Management este semnat de casa de discuri independenta AudioGate Records unde lanseaza pana in prezent trei single-uri “ParFum”, “Nimeni ca ea” (in colaborare cu Estradda) si “Profesoara mea”.

Ca orice balanta veritabila, Marllo este un tip prietenos si vesnic pus pe glume. Ii face placere sa iasa cu prietenii in cluburi, ii plac skate park-urile, ping-pong-ul, piscinele si spune ca se baga oricand la o FIFA, la un pariu sportiv sau la un poker.

Marllo cauta tot timpul ceva nou. Din acest motiv, probabil, si-a incercat norocul in domenii total diferite: a fost si barman si asistent manager si chiar … director executiv! Asculta cu placere muzica urbana, hip hop, funk, R&B, dancehall si trap insa e constient de valoarea deosebita a oricarui gen muzical.

Despre AudioGate Records

AudioGate Records este o casa de discuri independenta care si-a propus sa lanseze artisti si productii muzicale de calitate superioara. Materialele muzicale sunt realizate de echipe de producatori profesionisti in studiourile AudioGate Studios, cu ajutorul unor dotari tehnice analogice si digitale ultraperformante, selectate cu atentie si fabricate de producatori de renume, precum Solid State Logic, Brauner, TC Electronic sau Mogami.

AudioGate Records isi doreste sa sprijine artisti din genuri muzicale diverse, fiind specializata in aces moment in ariile pop, urban, world si dance. Filosofia casei de discuri are ca valori fundamentale talentul si viziunea artistica. In prezent, catalogul AudioGate Records include productii muzicale semnate de artisti romani precum Zzaio, Panda Junior, Marllo, si Mike Gotcha!

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va invit sa ascultam impreuna noul single al lui Marllo, “Pana La Nori”, apoi va astept cu pareri. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *